Anlık Bildirim

İki farklı Batman'in bulunacağı The Flash filminin çekimleri sonunda başlıyor

Dc Sİnematik Evreni'nde önemli bir yere sahip olması beklenen The Flash filminin çekimler başlıyor. Set için hazırlıklar başladı, çekimler Nisan 2021'de başlıyor.

İki farklı Batman'in bulunacağı The Flash filminin çekimleri sonunda başlıyor Tam Boyutta Gör

DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in bildiğiniz gibi uzun zamandır bir filmi yapılmaya çalışılıyor. Ancak sürekli filmin senaristi ve yönetmeni değişiyor. Bu yüzden film uzun zamandır sorunları çözmek için uğraşıyor ve sonunda filmin çekimleri başlıyor. 

Son paylaşılan görsellere göre filmin çekimleri için hazırlıklar başladı. Henüz çekimler başlamış değil ki zaten bir önceki açıklamada Nisan 2021'de başlayacağı açıklanmıştı. Çekimler başladığına göre artık tüm sorunlar halledilmiş ve üretime hazır hale geldi demektir. 

Geçtiğimiz yıl filmde Ben Affleck ve Micheal Keaton'ın Batman'inin olacağı açıklanmıştı. Filmin DC Sinematik Evreni için önemli bir yere sahip olması bekleniyor. 

Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton ve Ben Affleck. The Flash filmi 4 Kasım 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim