Anlık Bildirim

İlk nesil Threadripper işlemcilerde büyük indirim

Yüksek fiyatından dolayı AMD Ryzen Threadripper işlemcilerden uzak durmak zorunda kaldıysanız bu indirimler tam size göre. Neredeyse yarı yarıya indirim bile var.

Üst seviye işlemci pazarında fırtınalar estirmesi beklenen ikinci nesil Threadripper işlemciler yavaş yavaş sahneye çıkarken AMD ilk nesli de unutmadı. Uygun fiyat arayanlar için ilk nesil Threadripper işlemciler artık çok daha erişilebilir durumda.

Threadripper indirimleri

AMD ilk nesil Threadripper işlemcilerde büyük indirimler yaptı. 16 çekirdekli Ryzen Threadripper 1950X işlemcisi 999$ olan ilk fiyatından 799$ seviyesine indi. Aslında piyasada zaten fiyatlar bir miktar aşağı inmişti ancak resmi indirim ile birlikte bu fiyatın da altına bulunabileceğini hatırlatalım.

12 çekirdekli Ryzen Threadripper 1920X işlemcisinde fiyat 799$ seviyesinden 399$ seviyesine inerken, 8 çekirdekli Ryzen Threadripper 1900X işlemcisi ise 549$ seviyesinden 299$ seviyesine düşüyor. Yine piyasada bu fiyatların da altına bulunabileceğini belirtelim.

Yapılan indirimlerin oldukça önemli olduğunu söylemek gerek. Yüksek fiyatlarından dolayı Threadripper serisinden uzak kalmak zorunda olan kullanıcılar için indirimler büyük bir fırsat olabilir. Diğer taraftan ülkemizdeki yüksek kur nedeniyle indirimin ne kadarı yansıyacak bilemiyoruz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7009 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, ryzen threadripper 1920x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim