Anlık Bildirim

İnce belli çay bardağı emojisi için #TEAmojiNOW kampanyası başladı

Kültürümüzün özdeşleşen nesnelerinden çay ve ince belli çay bardağının emoji olması adına Twitter ve Facebook'ta #TEAmojiNOW kampanyası başladı. Etikete kısa sürede binlerce twit atıldı.
Kültürümüzün önemli nesnelerinden biri haline ince belli çay bardağının evrensel emoji listesine dahil edilmesi adına #TEAmojiNOW kampanyası başladı

Brand Week İstanbul 2017 etkinliğinde Çaykur tarafından başlatılan #TEAmojiNOW kampanyasına kısa sürede Twitter üzerinden binlerce twit atıldı. Etikete ünlü isimler ve markaların resmi hesapları da destek veriyor. Henüz Trend Topic listesine giremedi ancak bu hızla giderse TT olması muhtemel görünüyor.

"Neden Pizza Var Da Çay Yok?"

Çaykur, başlattığı kampanya ile ilgili olarak “Neden Sushi, hamburger, taco, pizza gibi ülkelerin simgesi haline gelmiş emojiler var da, ülkemizin simgesi haline gelmiş ince belli çay bardağı yok?" diyor.

Evrensel emojileri belirleyen Unicode oluşumuna yapılan başvurular olumlu sonuç verirse tıpkı pizza simgesi gibi ince belli çay bardağı da evrensel emoji haline gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17766 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, twitter ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim