Anlık Bildirim

Infinite Warrior, sonsuz koşu türüne farklı bir yorum katmak için geliyor

''Empty Flask Games'' tarafından mobil platformlar için geliştirilmekte olan sonsuz koşu türündeki ''Infinite Warrior'' ile bu türe oldukça farklı bir yorum getirmeyi planlıyor.

Sonsuz koşu türündeki birçok yapımdan aşina olduğumuz gibi engellere takılmadan atla, altından geç, sağa dön ve sola dön gibi bir oynanış yerine savaş meydanında diğer ordunun karşıdan gelen askerlerine karşı mücadele verdiğimiz bir yapıya bıraktığı oyun oldukça etkileyici görünüyor. Sonsuz koşu oyunlarından alıştığımız hızlı oynayışın yerini bir savaşçının tedbirli adımlarının aldığı oyunda, mücadele anları oldukça gerçekçi animasyonlar kullanılarak yapılmış. Öyle ki, oyunun geliştiricisi karakter animasyonları için profesyonel bir Hollywood dövüş koordinatörü ile çalıştıklarını belirtiyor.
Karşımıza çıkan düşmanlara kılıç ve kalkan ile cevap verdiğimiz oyunda kılıç, kalkan, zırh ve çeşitli güç arttırma seçenekleri bulunuyor. Bu ekipmanları elde etmek için ise oyun içerisinde kazandığınız veya satın aldığınız altınları kullanmanız gerekiyor. Herhangi bir sanal kontrol butonu bulunmayan Infinite Warrior'da ekranda yaptığımız çeşitli çizgi hareketleriyle ile kontrollerin sağlandığı belirtiliyor. Kan efektinin eksik olmadığı Infinite Warrior'un 2,99$'lık bir fiyat etiketiyle Eylül ayı içerisinde Android ve iOS platformu için çıkış yapacağını da belirtmekte fayda var.

Farklı türde bir yapım ortaya koyulduğunda sıkça taklit edildiği bir gerçek. Ancak Empty Flask Games, ''Infinite Warrior'' ile türe oldukça farklı bir yorum getirecek gibi görünüyor.
 

ek kaynaklar- kaynak 1, kaynak 2 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim