Anlık Bildirim

Infinity Blade: Dungeons, 2013 yılına kadar hazır olmayacak

Birçok mobil oyuncunun merakla beklediği Infinity Blade serisinin yeni oyunu Infinity Blade: Dungeons’ın çıkış tarihinde ertelemeye gidilerek yapımın 2013 yılı içerisinde mobil oyuncular ile buluşacağı açıklandı.

AllThingsD tarafından yayınlanan habere göre, yapım yılbaşından önce Appstore'da yerini alamayacak. İlk olarak mart ayında düzenlenen yeni iPad lansmanında karşımıza çıkan yapım, yapılan kapalı gösterim ile mobil oyuncuları etkilemeyi başarmış ve mobil oyuncular için bu yılın beklenen yapımları arasında yerini almıştı. E3 2012'de de tek bölümden oluşan kısa bir demosu yayınlanan yapım, oyuncuları final sürümü için daha da heyecanlı bir bekleyişin içine sokmuştu. 

Bu bekleyiş içerisinde yapımın çıkışı için eylül ayında gerçekleşen iPhone 5 lansmanında hayal kırıklığına uğrayan mobil oyuncular, 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek basın toplantısından da umduklarını bulamayacak. Ancak, yapım her ne kadar gecikecek olsa da, uzun soluklu yapısı ve önceki serilerde olduğu gibi mobil oyun dünyasına yön verecek olan fikirleriyle bu uzun bekleyişin karşılığını verecek gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim