Anlık Bildirim

Instagram Reels süreleri uzadı: İşte Reels'lara gelen yeni özellikler

Instagram, TikTok'a ayak uydurmaya çalışırken Reels'lara bir dizi yenilikler getiriyor. Böylece daha rahat bir kullanım sunmayı amaçlayan Instagram, ayrıca TikTok'u da geride bırakmayı hedefliyor.

Instagram'a 90 saniyelik Reels videoları geliyor Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal medya platformu Meta, TikTok'u kovalamaya devam ederken yakın bir zamanda hem Facebook hem de Instagram Reels'ları için yeni özelliklerin barındığı bir güncelleme yayınladı. İşte detaylar: 

İşte Instagram Reels'lara gelen yenilikler:

Instagram'a 90 saniyelik Reels videoları geliyor Tam Boyutta Gör

Instagram, Reels'e bir dizi yenilikler getiriyor. Güncelleme ile gelen yeni özelliklerden biri Reels video süresiyle ilgili. Eskiden uzunluğu 60 saniye olan video uzunluğu, yeni güncelleme ile 90 saniyeye çıkarıldı.

Şirket ayrıca yeni gelen güncelleme ile Reels'leri daha çekici hale getirmek için birkaç yeni ses aracı ve hazır şablon getiriyor. Yeni ses kütüphanesi sayesinde daha çok ses seçeneğine kavuşacak olan Reels'lar, harici kaynaklardan ses eklemeyi de destekleyecek.

Instagram'a 90 saniyelik Reels videoları geliyor Tam Boyutta Gör

Güncelleme ile gelen bir başka özellik ise Instagram Hikayeler'de uzun süredir popüler olan anket, emoji ve test çıkartmalarının Reels'lara da geliyor olması. Böylece artık Reels'lar üzerinden de anketler ve testler yapılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim