Anlık Bildirim

Instagram, bilgisayardan fotoğraf ve video yükleme işlevini test etmeye başladı

Sosyal medya devi, kullanıcılar tarafından uzunca bir süredir beklenen özelliği test etmeye başladı. Yakında bilgisayarınızdan Instagram gönderisi paylaşabileceksiniz.

Instagram, bilgisayardan fotoğraf ve video yükleme işlevini test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Instagram yakında uygulamaya özel özelliklerinden birini kaybedecek ve kullanıcıların bilgisayarlardan fotoğraf ve video yayınlamasına izin verecek. Yeni arayüzdeki bir "artı" simgesi görünecek, üzerine tıkladığınızda, resim ve videoların yüklenebileceği bir iletişim kutusu açılacak.

Uzun süredir bekleniyordu

Daha sonra ise kullanıcıya resim formatını seçme fırsatı verilecek: 1:1 (kare), 4:5 (dikey) ve 16 9 (yatay). Bir sonraki pencerede de resim için bir filtre seçmeniz, ardından bir ad girmeniz, kişileri işaretlemeniz, bir coğrafi etiket koymanız gibi seçenekler yer alacak.

Muhtemelen içerikleri bilgisayardan görüntüleyen çok sayıda Instagram kullanıcısı mevcut. Bu nedenle de Instagram, yıllardır beklenen bu özelliği artık kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Öte yandan yeni özelliğin henüz test aşamasında olduğunu ve ne zaman kullanıma sunulacağının belli olmadığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim