Anlık Bildirim

Instagram için yeni rekor! Lionel Messi “rekortmen yumurtayı” geçti: 66 milyon beğeni

2022 Katar Dünya Kupası bitti. Arjantin ile mutlu sona ulaşan Lionel Messi bir mutlu sona daha Instagram aracılığıyla ulaştı. Messi'nin yayımladığı fotoğraf galerisi sosyal medyanın tarihine geçti.
Lionel Messi Tam Boyutta Gör
Futbol kariyerini kupalarla ve rekorlarla taçlandıran Lionel Messi şimdi de sosyal medya dünyasında yeni bir rekora imza attı. Kendisine ait olan Instagram profilinde 2022 Katar Dünya Kupası hakkında yayımladığı galeri rekortmen yumurta için üzücü oldu.

Lionel Messi yine Instagram profili ile gündemde

Daha önce Cristiano Ronaldo ile aynı karede bulunduğu fotoğrafı paylaşan başarılı futbolcu o zaman da milyonlarca beğeni elde etmeyi başarmıştı. Yeni galerisi ile 65 milyondan daha fazla beğeni almayı başaran Messi, Arjantin'in 36 yıllık hasretini Di Maria ile sona erdirdi.

Şu anda 66,720,604 adet beğeni almasıyla kendisinden söz ettiren Arjantinli yıldız futbolcunun rekortmen yumurtayı beğeni sayısı konusunda geçmesi sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı.

Instagram Tam Boyutta Gör
Instagram mecrasında en çok beğeni alan spor paylaşımı unvanına da sahip olan bu galeri 57.4 milyon adet beğeni almayı başaran yumurta paylaşımını sollayarak Messi'nin futbol dışında da rekor kırmasını sağladı.

Lionel Messi'nin Instagram profilini 405 milyon adet profil takip ediyor. Bu profilde 972 adet gönderi var. 35 yaşındaki sporcu sadece 288 kişiyi takip ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2795 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, Lionel Messi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim