Anlık Bildirim

Instagram kullanıcılara mola tavsiyesi yapacak

Instagram uygulamasında belirli bir süre geçirdikten sonra sistem ara vermeniz konusunda sizi uyaracak. Böylece sürekli kendinizi uygulamaya kaptırmamış olacaksınız. 

Instagram Mola Ver Tam Boyutta Gör

Bugün sosyal medya uygulamaları günümüzün bir kısmını ele geçirmeye başladı. Aklınızda olan bir fikir için girdiğiniz uygulamada kendinizi uzun süreler sonunda bambaşka bir konuda bulabiliyorsunuz. Buna yönelik farklı çözümler geliştirildi. 

Instagram mola verdirecek

Pek çok akıllı telefon ara yüzünde günlük uygulama kullanımlarınızı takip edebileceğiniz ve hatta sınırlayabileceğiniz özellikler yer alıyor. Instagram da kendi içerisinde bir mola özelliğini kullanıma sundu. 

Mola Ver adıyla geliştirilen bu özellik kullanıcının belirlediği bir süre sonunda mola vermesi için uyarı yapıyor. Kullanıcının Ayarlar menüsünden aktif etmesi gereken özellik 10, 20 ve 30 dakikalık seçenekler sunuyor. 

Konusunda uzman isimlerle birlikte geliştirilen Mola Ver özelliği Aralık ayında küçük bir grupla testlere başlıyor. İşler yolunda giderse bir veya iki ay sonra yaygın kullanıma sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim