Anlık Bildirim

Into the Dead ile zombilerle dolu bir dünyada koşmanın vakti geldi

Geçtiğimiz günlerde Appstore'da yerini alan Into The Dead, sonsuz koşu türündeki oyunlara yeni bir alternatif olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Pikpok Games tarafından geliştirilen yapım, klasikleşen sonsuz koşu oyunlarının şeritlerden ve tek çizgi üzerinde ilerleyen yapısını bir adım ileri götürerek oyunculara daha geniş alanlar sunmayı başarıyor. Geniş bir çevrede akın akın gelen zombileri sağ veya sol yaparak atlattığımız yapımda amacımız herhangi bir zombiye yakalanmadan en uzun mesafeyi koşmak. Zombiler ile dolu bir dünyanın kasvetli atmosferini sesleri ve kaliteli grafikleriyle başarılı bir şekilde yansıtan yapım, 4 farklı kontrol sistemini de mobil oyuncuların beğenisine sunuyor. Sadece koşmakla yetinmek istemeyen ve biraz zombi öldürmenin tadına varmak isteyen mobil oyuncular içinde çeşitli silahlar ve çeşitli güç arttırmaları sunuluyor.

Daha doyurucu bir hikayeye sahip bir oyun olarak karşımıza çıksa demeden geçemediğimiz Into The Dead, denenmemiş bir yapıya sahip olmasa da zombi temasını başarılı bir şekilde yansıtmayı başarıyor. Sonsuz koşu türündeki yapımlara farklı bir alternatif arayan mobil oyuncuların denemesi gereken bir yapım olan Into The Dead'e Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim