Anlık Bildirim

iOS 13.5.5 beta sürümünde Apple hizmet paketleri ortaya çıktı

Yakın dönemde Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+, Apple Music gibi hizmetlerin birkaç tanesini biraraya getirerek uygun fiyatlara sunan paketler görebiliriz.

iOS 13.5.5 beta sürümünde Apple hizmet paketleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Donanım tarafında eskisi kadar büyük satışlar yapma imkanı azalan Apple çareyi internet odaklı hizmetlerini arttırmakta buldu ve bunda başarılı da oldu. Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+, Apple Music gibi hizmetler rekor gelir kazandırmış durumda. Yakın dönemde cezbedici kampanyalar da olacak.

Hizmet paketleri

Apple’ın bir süredir çevrim içi hizmetlerinden birkaç tanesini bir arada barındıran ve fiyatı uygun tutulan paketler üzerinde çalıştığı gündeme geliyordu. iOS 13.5.5 beta kodlarında ortaya çıkan satırlar bunu doğruluyor.

Kodlar arasında Paket Teklifi ve Paket Aboneliği şeklinde isimlendirilen satırlara rastlanmış. Abonelik yanında Apple’ın zaman zaman farklı paketlerini kullanıcılara teklif edeceği de anlaşılıyor.

Henüz paket kampanyaları hakkında net bilgiler yok ancak Apple Prime adını alacağı tahmin ediliyor. Paket kampanyaları yanında Apple cihazlarını satın aldığınız zaman da benzer hediyeler olacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim