Anlık Bildirim

iOS 15 ile birlikte, iPhone'unuz kapalı olsa bile Find My ağı üzerinden bulabileceksiniz

Apple, WWDC 2021 etkinliğinde iOS 15'in dikkat çeken özelliklerinden birini tanıttı. Artık iPhone'unuz kapalı olsa bile Find My ağından takip edebileceksiniz.

iOS 15 ile birlikte, iPhone'unuz kapalı olsa bile Find My ağı üzerinden bulabileceksiniz Tam Boyutta Gör

Apple, WWDC 2021 Geliştiriciler Konferansı'nda diğer şeylerin yanı sıra iPhone'unuzu kapalı olduğunda bile Find My ağı üzerinden izlemenize olanak tanıyan iOS 15 özelliğini tanıttı.

Görünüşe bakılırsa iOS 15'te akıllı telefon aslında tamamen kapanmıyor, ancak düşük güç durumunda kalıyor ve yakındaki herhangi bir iOS cihazının Bluetooth aracılığıyla bir sinyal almasına ve konumunu geri göndermesine izin veren bir AirTag görevi görüyor.

iOS 15 ile birlikte, iPhone'unuz kapalı olsa bile Find My ağı üzerinden bulabileceksiniz Tam Boyutta Gör

Ayarlardan kapatılabiliyor

Bu aynı zamanda iPhone sahibinin, cihazını kaybettikten sonra saatler içinde yerini bulabileceği veya izleyebileceği anlamına geliyor. Apple, Aktivasyon Kilidi açıkken telefon fabrika ayarlarına sıfırlandıktan sonra bile konum izlemenin gerçekten de çalışacağını belirtti.

Şirket, iOS 15'e güncellenen iPhone ilk kez belirli bir seviyeye geldiğinde çıkan bir iletişim kutusu kullanarak bu yenilik hakkında kullanıcıları bilgilendiriyor. Özellikle Apple, çalınan eşyaların yerinin belirlenmesine yardımcı olmak için bu özelliğe de atıfta bulunmakta. Ancak şirket, genellikle bu amaçlar için Find My ağının kullanılmasını önermemekte.

iPhone'unuzu tamamen kapatmak içinse, akıllı telefon ayarlarından Find My modunu kapatmanız gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim