Anlık Bildirim

iOS 15'in hangi yeni özelliklerle geleceği sızdırıldı

WWDC 2021 etkinliğine kısa bir süre kala içeriden sızan bilgiler, iOS 15 özelliklerini gözler önüne serdi. Buna göre iOS 15 ile gelecek yenilikler şunlar:

iOS 15 özellikleri Tam Boyutta Gör

iOS 15'in duyurulmasına sadece birkaç hafta kaldı ve hala Apple'ın yeni mobil işletim sistemi hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak şimdi, iOS'un yeni sürümünü gördüğünü söyleyen ve güvenilir bir kaynak olan teknoloji uzmanı Connor Juiss, iOS 15 özellikleriyle ilgili yeni bilgileri paylaştı.

iOS 15 ile geleceği söylenen yeni özellikler

Bu bilgilerin iMore web sitesi tarafından da onaylandığını ve bu nedenle nispeten doğrulanmış kabul edilebileceği belirtiliyor. Sızan bilgilere göre arayüzün karanlık teması ve "Mesajlar" uygulaması değişecek ve artık SMS balonlarının rengini özelleştirmek mümkün olacak. Ek olarak, Bloomberg'in de bahsettiği gibi kilit ekranındaki bildirimler yeniden tasarlanacak. Söylentilere göre, mevcut kullanıcı eylemlerine bağlı olarak (örneğin, uyanıkken, çalışırken, uyurken, araç kullanırken vs.) bildirimlerin önceliğini ve teslim yöntemini yapılandırmak da mümkün hale gelecek.

WWDC 2021'de tanıtılacak

Ancak belki de en ilginç ve beklenmedik özellik Sağlık uygulamasındaki beslenme takibi. Ancak bu işlevin tam olarak nasıl çalışacağı henüz net değil. Potansiyel olarak, kullanıcıların tükettikleri yiyecekleri kaydetmelerine ve kalori izleme ile eksiksiz beslenme raporları oluşturmalarına izin verebilir. Kullanıcıların tüm bilgileri manuel olarak girmesi gerekip gerekmediği veya Apple'ın bir tür yiyecek veritabanı üzerinde çalışıp çalışmadığı ise bilinmemekte.

Her halükarda, iOS 15 hakkındaki tüm gerçeği, 7-11 Haziran tarihleri arasında çevrimiçi bir formatta gerçekleşecek olan WWDC 2021'de etkinliğinde öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17461 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 15, Apple ve iOS / OS X / tvOS / watchOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim