Anlık Bildirim

iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri

Apple'ın bu yıl yeni bir iPad Mini çıkaracağı biliniyor. Galaxy Note 20 ve iPhone 12 Pro'nun tasarımlarını sızdıran David Kowalski şimdi de iPad mini 6'nın render görüntülerini yayınladı.

iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri Tam Boyutta Gör

Daha önce Google Pixel 5, Samsung Galaxy Note20 ve iPhone 12 Pro akıllı telefonların tasarımlarını sızdıran David Kowalski bu kez Apple iPad mini 6'nın tasarımı ve özellikleriyle ilgili ilk detayları paylaştı.

CAD çizimlerini temel alan görüntülere bakılırsa Apple'ın önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmeyi planladığı iPad mini 6 yeni tasarım ve harika özelliklere sahip olacak. Tabletin ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelmesi bekleniyor.

iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri Tam Boyutta Gör

Mart ayında resmiyet kazanabilir

Render'larda gri daire şeklinde gösterilen Touch ID ünitesi ekrana entegre olacak. Ayrıca panelin üst kısmında ön kameraya ev sahipliği yapan bir delik yer alacak. Bu sayede üst çerçeve daha ince hale gelecek ve tüm çerçeveler aynı kalınlıkta olacak.

iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri Tam Boyutta Gör

Tabletin iPhone 12 serisine güç veren Apple A14 yonga setinden güç alması bekleniyor. Lansman tarihi konusunda kesin bir bilgi yok. Ancak iPad Mini 6'nın Mart ayında yeni nesil iPad Pro ve iPhone SE ile birlikte piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

Kaynakça https://coverpigtou.it/apple/iphone-12 https://www.slashgear.com/ipad-mini-6-leak-sounds-almost-too-good-to-be-true-20656136/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19282 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPad Mini 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim