Anlık Bildirim

iPhone 13 de satış rekorları kırabilir

iPhone 12 satışları ile geçen çeyrek gelir rekoru kıran Apple, iPhone 13 satışlarından da umutlu. Başlangıç üretiminin iPhone 12 döneminden de fazla yapılacağı iddia ediliyor.

iPhone 13 de satış rekorları kırabilir Tam Boyutta Gör

Apple’ın geçen çeyrekte patlama yapan iPhone satışları sayesinde 100 milyar dolar gelir barajını aşması analizleri de hareketlendirdi. Şimdiden iPhone 13 serisi için rekor kıracağı yorumları yapılıyor.

2021 yılında ne kadar iPhone satılacak?

Apple’ın iPhone 12 mini ilgi görmese de özellikle iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max satışları zirve yaptı. Pek çok pazarda ilk 3 arasına giren modeller sayesinde geçen yıl son çeyrekte 80 milyon iPhone satmayı başarmıştı.

Analiz uzmanları özellikle Asyalı tedarik zincirlerinde herhangi bir değişiklik olmadığını belirtiyor. Yani önceki çeyreğe göre siparişlerde azalma veya artma yok. Buna göre yılın ilk çeyreğinde Apple’ın 56-62 milyon arasında iPhone satacağı ön görülüyor. İkinci çeyrekte ise 45 milyon civarı bir tahmin var.

Analizler 2021 yılı genelindeki iPhone satış tahminlerini de yükseltti. Uzmanlar 240 milyon hatta 250 milyon sınırına kadar çıkabileceğini düşünüyor. iPhone 12 serisinin 2014 yılındaki iPhone 6 serisi gibi heyecan yarattığı ifade ediliyor.

Yaşanan gelişmeler iPhone 13 için de umut oldu. Analizler iPhone 13 serisinin beklentilerin üzerinde performans göstereceğini düşünüyor. iPhone 12 için koyulan 80 milyon adetlik başlangıç tahmini iPhone 13 için 100 milyona yükseldi. Bu da 2022 için yeni bir rekora işaret ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9844 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, iPhone 13 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim