Anlık Bildirim

Netflix'in popüler filmi Bird Box'ın yan hikayesini anlatan yeni bir film duyuruldu

2018 yılında Netflix'te yayınlanan ve kısa zamanda popüler olan bilim kurgu korku filmi Bird Box'ın yan hikayesini anlatacak olan yeni bir film duyuruldu.

Netflix'in popüler filmi Bird Box'ın yan hikayesini anlatan yeni bir film duyuruldu Tam Boyutta Gör

En fazla aboneye sahip olan video akış servisi Netflix'in özel içeriklerden Bird Box, 2018 yılında yayınlanmıştı. Ortalama yorumlar alan film ile aynı evrende geçen yeni bir film geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

Netflix'in yaptığı açıklamaya göre Bird Box'ın bir spin-off filmi, yani yan hikayesini anlatan yeni bir film geliyor. Filmin ismi henüz belli değil ancak film İspanyol yapımı olacak. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini David Pastor ve Alex Pastor üstleniyor. Filmin çekimleri bu yıl sonlarında İspanya'da başlayacak. Şu an için bilinen tüm detaylar bu şekilde.

2018 yılında yayınlanan Bird Box, Josh Malerman'in aynı isimli kitabından uyarlanmıştı. Korku gerilim türündeki film, Malorie adlı bir kadın ile iki çocuğun doğaüstü yaratıklara karşı verdiği yaşam savaşımını konu almaktaydı. Filmi şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim