Anlık Bildirim

iPhone 14 serisi 6GB RAM ve 120Hz ekranlarla gelebilir!

Apple'ın dört yeni modelini içerisinde barındıracak iPhone 14 ailesinin özellikleri şekilleniyor. iPhone 14 modelleri 6GB RAM bellekler ve 120Hz yenileme hızına sahip ekranlarla gelebilir.

iPhone 14 Serisi Şekilleniyor Tam Boyutta Gör

iPhone 13 modellerinden sonra Apple'ın en yeni modelleri olacak olan iPhone 14 ailesi şimdiden merak ediliyor. Sonbaharda karşımıza çıkması beklenilen iPhone 14 ailesi toplamda dört adet model ile karşımıza çıkacak. Söylentilere göre iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olarak adlandırılacak olan yeni iPhone modelleri bazı ortak özelliklere de sahip olacak.

iPhone 14 modelleri benzer özellikler taşıyacak!

Apple'ın yeni iPhone modelleri sonbaharda karşımıza çıkacak. Ancak şimdiden cihazların özellikleri hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Bugün gelen bilgilere göre iPhone 14 modelleri RAM ve ekran tarafında bazı benzer özellikler taşıyacak. Bildiğiniz gibi iPhone 13 ailesinde Pro modelleri ortak özellikere sahipti. Ancak iPhone 14 ailesinde tüm cihazların ortak olduğu noktalar olacak. Örneğin RAM bellekler gibi.

iPhone 14 Serisi Şekilleniyor Tam Boyutta Gör

Sızıntılara göre Apple, yeni iPhone 14 ailesinin tüm modellerinde 6GB RAM bellek kullanmayı tercih ediyor. iPhone 13 ailesinde sadece Pro modellerinde sunulan 6GB RAM bellekler, iPhone 14 modellerinin tümünde bulunacak. Dahası iPhone 14 modellerinin hepsinin 120Hz yenileme hızına sahip ekranlar ile geleceği de söylentiler arasında.

Baktığımız zaman piyasada uygun olarak görülen cihazlarda dahi 90Hz veya 120Hz yenileme hızına sahip ekranlar bulunduğunu görüyoruz. Artık Apple da yeni modellerinde zamanın getirdiği belli özellikleri standart haline getirecek diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4268 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 14, iphone 14 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim