Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro ekranında çentik yerine çift delik yer alacağı söyleniyor

Ünlü analist Ross Young, iPhone 14 Pro'nun çentikli tasarıma sahip olmayacağını doğruladı. Apple'ın ekranda iki delik bulunan bir tasarımı tercih ettiği bildiriliyor.

iPhone 14 Pro ekranında çentik yerine çift delik yer alabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği iPhone 14 Pro'da çentikli tasarım yerine delikli ekran kullanacağı ve Face ID sensörlerini ekranın altına gizleyebileceği bildirilmişti. Şimdi ise analist Ross Young, Apple'ın ekranında "iki delik" bulunan bir tasarımı tercih ettiğini söylüyor.

Young'a göre deliklerden biri hap şeklinde, diğeri ise yuvarlak olacak. Şirket bu yönde bir değişiklik yapması durumunda, 2017'de piyasaya sürülen iPhone X modelinden bu yana ilk kez çentiği rafa kaldırmış olacak. Bildiğiniz üzere en yeni iPhone 13'te çentik küçülse bile hala varlığını sürdürüyor.

Dört iPhone 14 modeli bekleniyor

Apple'ın yeni seri kapsamında 6.1 inç iPhone 14, 6.7 inç iPhone 14 Max, 6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max olmak üzere dört model çıkarması bekleniyor. Akıllı telefonların fiyat etiketleri konusunda da bazı detaylar internete sızdırılmış durumda.

Şirkete yakın kaynaklar iPhone 14 Pro'nun 1.099 dolardan, Pro Max'in ise 1.199 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını iddia ediyor. Buna karşın iPhone 14'ün selefi ile aynı 799 dolar başlangıç fiyatına sahip olacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9923 kez okundu.
39 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 pro, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha iPhone Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim