Anlık Bildirim

iPhone SE+ 5G için ekran üretimi başlıyor: Çıkış tarihi netleşti

Yeni nesil iPhone SE modeli için ekran paneli üretimi bu ay başlayacak. iPhone SE+ 5G adı altında satışa sunulması beklenen akıllı telefonun Nisan-Mayıs aylarında piyasada olacağı bildiriliyor.

iPhone SE+ 5G için ekran üretimi başlıyor: Çıkış tarihi netleşti Tam Boyutta Gör

Ünlü analist Ross Young yeni nesil iPhone SE hakkında bazı önemli detaylar paylaştı. iPhone SE+ 5G adı altında pazara giriş yapması beklenen akıllı telefon için ekran paneli üretimi bu ay başlıyor. Cihazın montajına ise Mart ayı itibarıyla geçilecek.

Young'un verdiği bilgilere bakılırsa iPhone SE+ 5G, Nisan ayının ikinci yarısında veya Mayıs ayının başlarında tanıtılacak ve aynı dönemde satışa sunulacak. Hatırlayacağınız üzere Apple analisti Ming-Chi Kuo da akıllı telefonun bu yılın ilk yarısında piyasaya sürüleceğini söylemişti.

iPhone SE+ 5G hakkında bilinenler

iPhone SE+ 5G, modelin üçüncü nesli olarak piyasaya sürülecek. Cihazın 5G desteği sunması bekleniyor. Bazı kaynaklara göre iPhone SE+ 5G, iPhone XR veya iPhone 11'in tasarımını temel alabilir (aşağıdaki resim). Fakat yeni modelin önceki tasarımı devam ettireceğini söyleyenler de var.

iPhone SE+ 5G için ekran üretimi başlıyor: Çıkış tarihi netleşti Tam Boyutta Gör

iPhone SE (2020), A13 Bionic yonga setiyle güçlendirilmişti. Yeni nesil iPhone SE modelinde ise iPhone 13 serisinde kullanılan A15 Bionic işlemci ve Snapdragon X60 5G modem yer alacağı bildiriliyor. iPhone SE+ 5G, muhtemelen aynı A15 yonga setiyle donatılacak yeni iPad Air ile birlikte piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim