Anlık Bildirim

Apple iPhone 6s'in metal kasası ortaya çıktı!

 
Apple iPhone 6s'in metal kasası ortaya çıktı!
Apple'ın iPhone 6 ile iPhone 6 Plus yerine Ağustos ayında duyurup Eylül ayında satışa sunması beklenen yeni modelleri iPhone 6s ile iPhone 6s Plus, kasa sızıntılarıyla da gündeme gelmeye başladı.
Bu doğrultuda 9to5Mac sitesinden Mark Gurman, iPhone 6s'e ait olduğunu belirttiği birçok metal kasa görseli yayınladı. Tasarımsal olarak -beklentiler dahilinde- iPhone 6 ile aynı görünen ve üzerinde bazı dedikoduları gelen çift lens bulunmayan iPhone 6s, kalınlık ve genişlik açısında da yerine geldiği modelle aynı detayları koruyor.
Geçtiğimiz gün ortaya atılan bazı iddialara göre Apple'ın ilk olarak 12-inç Retina Macbook bünyesinde yer verdiği Force Touch teknolojisini taşıyacaklarını duyduğumuz iPhone 6s ile iPhone 6s Plus, şimdiye kadar ortaya çıkan diğer bilgileri derlemek gerekirse 4.7-inç ile 5.5-inç ekran boyutları, ön kamera flaşı, ön kameralarıyla 1080 piksel video çekme kapasitesi, 1920 x 1080 piksel ile 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlükler değerleri, daha fazla RAM miktarı, yeni A9 işlemci ve 12 megapiksel çözünürlükte arka kamera gibi detaylar taşıyacak.
Apple'ın büyük bir merakla beklenen yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6 ile iPhone 6s Plus, büyük boyutlu üretime ise Temmuz ayı içerisinde girecek
Apple iPhone 6s'in metal kasası ortaya çıktı!
 
Apple iPhone 6s'in metal kasası ortaya çıktı!
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7052 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim