Anlık Bildirim

Apple'dan ilginç bir OLED ekranlı cihaz konsepti

Apple'ın gelecek iPhone modelleri için OLED ekrana geçiş yapmak istediği herkesin dilinde ancak yeni paylaşılan bir konsept, pek kolay hayata geçecekmiş gibi görünmüyor.

Bugüne kadar Apple'ın pek çok patenti, elektronik cihazlarında veya yazılımlarında hayata geçti. Bunun haricinde hayata geçmemiş pek çok ilginç patent mevcut. Bunlardan birisi geçtiğimiz günlerde ABD patent ofisi tarafından internette paylaşıldı. Patent, farklı bir konsepte işaret ediyor. 

Sarmalanmış Ekranlı Elektronik Cihaz olarak tanımlanan patentte, etrafı tamamen OLED ekranla kaplanmış bir cihaz yer alıyor. Eğik silindir şeklindeki cihaz muhtemelen bir iPod. Üzerinde yer alan butonlar haricinde, kulaklık ile ses çıkışı da sağlanabiliyor. OLED ekranın farklı materyaller ile korunduğu cihazda uygulama desteği de yer alıyor. 


Bunun ne tür bir cihaz olduğu bilinmiyor ancak Apple, herhangi bir cihaza uygulanabileceğini yazmış. Apple'ın iPhone modellerine OLED ekran uygulamak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu biliyoruz ancak patentteki cihaz çok ayrı bir uçta yer alıyor. Yine de Apple'ın gelecekteki OLED ekranlı ve kavisli iPhone modellerine ilham kaynağı olabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim