Anlık Bildirim

iPhone 7'nin yüksek çözünürlüklü görüntüleri sızdırıldı

Eylül ayında sahneye çıkması beklenen iPhone 7'nin yüksek çözünürlüklü yeni görüntüleri sızdırıldı. Yayınlanan fotoğraflar 4.7 inçlik standart versiyon ve Plus modelini ortaya koyuyor.
Yeni iPhone serisinin Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve söylentilere göre bazı Apple iş ortaklarının tesislerinde 4.7 inçlik modelin üretimi başlamış durumda. Üretim süreci yavaş yavaş ilerlerken NWE web sitesi şimdiye kadarki en iyi iki sızıntıyı yayınladı. Ortaya çıkan fotoğraflar 4.7 inç ve Plus modellerini ortaya koyarken zaten bu iki cihaz hakkında hakkında bildiğimiz hemen hemen herşeyi doğruluyor.
Birincisi ve en önemlisi 4.7 inç ekranlı standart iPhone 7 modeli cihazın üst ve alt kısımlarına taşınan anten bantları ile yeniden tasarlanmış şekilde geliyor. Kamera sol üst köşeye yakın bir yere taşınmış ve 6S üzerinde yer alan modülden daha büyük gibi görünüyor. Bu da Apple'ın iPhone 7'de daha iyi bir kamera sunmayı planladığını açıkça ortaya koyuyor.
Sızıntılar güvenilir bir Apple partnerinden geldiği için gerçek olma şansı yüksek. Bu nedenle iPhone'un altın versiyonun sunulması muhtemel görünüyor. Derin mavi renk seçeneğinin de olabileceği söylentileri vardı ancak bu henüz hiçbir şekilde onaylanmış değil.
Plus modelini gösteren fotoğraf ise çift kamera konusunda bizlere bugüne kadar gördüğümüz en iyi görüntüyü sunuyor. Çift kamera kurulumunun gerçekten de daha büyük bir flaş ve bir yuvarlak sensör kesimiyle 5.5 inçlik iPhone modelinde yer alacağını görüyoruz.
Henüz doğrulanmış olmamasına rağmen çift kameranın gelişi bu kamera ile çekilen fotoğrafları işlemek için gerekli olacak daha fazla RAM'in yanı sıra geniş depolama alanı da dahil olmak üzere iPhone 7 Plus'un diğer bazı iyileştirmelerle gelebileceğini gösteriyor. iPhone 7'nin bir 256GB versiyona sahip olması muhtemel görünüyor ve Plus modelinin kesinlikle bu depolama kapasitesine sahip olacağı gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33424 kez okundu.
73 kişi, toplam 81 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, Plus ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim