Anlık Bildirim

iPhone 7′yi şarj ederken kulaklıkla nasıl müzik dinleyebilirsiniz?

Yeni iPhone modellerinde 3.5 mm kulaklık girişi yerine Lightning bağlantısının tercih edilmesiyle ortaya çıkan “şarj esnasında müzik dinleyememe” problemine çözüm Apple’dan geldi.
Yayınlanan sızıntı niteliğindeki görsel ve videolarla 3.5 mm kulaklık girişini kaldıracağı iddia edilen Apple, geçtiğimiz çarşamba günü düzenlenen etkinlikte beklentileri boşa çıkarmadı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta standart kulaklık girişini Lightning’e çeviren teknoloji devinin bu hamlesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Öyle ki kullanıcıların büyük bir bölümü cihazlarını şarj ederken kulaklıkla müzik dinleyemeyecekleri için değişiklikten memnun kalmadılar. Etkinlikte ayrıca yeni kablosuz kulaklığı AirPods’u da görücüye çıkaran Apple, şarj esnasında müzik dinlemek için bir çözüm önerisi paylaştı.
iPhone 7′yi şarj ederken kulaklıkla nasıl müzik dinleyebilirsiniz?
 

Appple kullanıcıları AirPods'a teşvik ediyor

Pazarlama Departmanı Kıdemli Başkan Yarımcısı Phil Schiller, bir müşteriye gönderdiği e-postada iPhone şarj olurken müzik dinlemek için AirPods’u kullanılabileceğini ancak yine de eski nesil kulaklıkları tercih etmek istiyorsa iPhone Lightning Dock’ın satın alınabileceğini belirtiyor.
Bir nevi çoklayıcı görevi üstlenen Lightning Dock, cihazı şarj ederken kablolu kulaklıkla müzik dinlemenize imkan sağlıyor. iPhone’la uyum gösterecek şekilde aynı renk seçeneklerine sahip ürünün fiyatı ise 189 TL. Ortalamanın üzerinde bir ücretle ülkemize giriş yapması beklenen iPhone 7 için bu aksesuar alınır mı tartışılır ancak soruna çözüm ürettiğini söyleyebilmek mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22634 kez okundu.
48 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim