Anlık Bildirim

Windows 7’nin son güncellemesi duvar kağıdı özelliğini bozdu

Microsoft’un halen popülerliğini koruyan işletim sistemi Windows 7 için yayınlanan son güncelleştirme kullanıcılar için önemli bir özellikte sorunu da beraberinde getirdi.

Windows 7’nin son güncellemesi duvar kağıdı özelliğini bozdu Tam Boyutta Gör

Microsoft’un desteğini kesmesine rağmen halen hatırı sayılır kullanıcı kitlesine sahip işletim sistemi Windows 7 için yayınlanan son yama duvar kağıdıyla ilgili bir sorunu da beraberinde getirdi.

KB4534310 koduna sahip son aylık kalite güncelleştirmesini yükleyen kullanıcılar sistemlerini yeniden başlattıklarında simsiyah bir ekranla karşılaştı. Yine kullanıcılar tarafından son yamadan kaynaklandığı tespit edilen hatanın en azından bir çözümü var.

Akıllarda soru işareti bıraktı

Yine de son yamayla bir sorunun ortaya çıkması Microsoft’un işletim sistemlerine yönelik politikasıyla ilgili akıllarda soru işaretlerini de beraberinde getirmiş durumda. Sorunun çözümüne geçecek olursak, duvar kağıdını ‘’genişlet’’ seçeneği ile kullanan kullanıcıların yaşadığı sorun genişlet yerine başka bir formatın seçilmesi ile ortadan kalkıyor.  

Windows 7’nin son güncellemesi duvar kağıdı özelliğini bozdu Tam Boyutta Gör

Çözümü

Diğer taraftan çeşitli görsel düzenleme yazılımlarıyla benzer bir görüntüyü diğer duvar kağıdı seçenekleriyle elde edebilecek kullanıcılar önce doldur modunu seçip ardından masaüstü ikonlarını kaldırdıktan sonra alacakları ekran görüntüsünü ortala seçeneği ile kullandıklarında da istediklerine yakın bir sonuç elde edebilirler.

Yine de eğer yazılımsal veya donanımsal açıdan bir zorunluluk söz konusu değilse Windows 8.1-10 gibi güncel sürümleri düşünmekte fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9135 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
KB4534310, windows 7 end of support ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim