OnePlus, akıllı TV serisinin OnePlus TV olarak adlandırılacağını açıkladı. Televizyon hakkında internete düşen sızıntı ve bilgilerde de zaten aynı isim geçiyordu. Şirket bir blog yazısı yayınlayarak bu ismin kullanılacağını resmen onayladı.
Şirket geçtiğimiz yıl bir yarışma başlatmış ve müşterilerinden piyasaya sürecekleri ilk televizyon hakkında isim önerilerinde bulunmalarını istemişti. 23.000'in üzerinde öneri alan şirket sonuç olarak OnePlus TV isminde karar kıldı.
Logo da son derece basit
Tıpkı isim gibi OnePlus TV için tasarlanan logo da son derece basit. OnePlus logosu ve hemen yanında "TV" yazısı bulunuyor. Tüm bu bilgilerin netlik kazanması ile birlikte artık tüm gözler cihazın lansmanına çevrildi.
OnePlus TV'nin Eylül ayının son haftasında tanıtılması bekleniyor. Akıllı televizyon 43 inç, 55 inç, 65 inç ve 75 inç ekran boyutlarında sunulacak. Aynı zamanda 4K HDR desteği ile piyasaya sürüleceği de gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.