Anlık Bildirim

Şarj edilebilir hibrit Jeep Renegade 4xe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Jeep'in kompakt SUV modeli Renegade'in şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu. S-Limited donanım seviyesiyle sipariş üzerine getirilecek modelin fiyatı haberimizde:

Jeep Renegade 4xe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Jeep Renegade’in şarj edilebilir hibrit versiyonu Renegade 4xe Türkiye’de sipariş üzerine satışa sunuluyor. Renegade 4xe, ülkemize 705.000 TL’lik anahtar teslim fiyatı ve S-Limited donanım seviyesiyle; sipariş üzerine getirilecek.

Renegade 4xe özellikleriyle neler sunuyor?

Jeep Renegade 4xe’de 180 beygirlik 1,3 litre turbo benzinli motor, arka aksta konumlandırılan 60 HP'lik elektrik motoruyla kombine edilmiş. Bu sayede şarj edilebilir hibrit sistem toplamda 240 beygir güç üretiyor. Benzinli motor 270 Nm tork üretirken elektrikli motor 250 Nm’lik torku kullanıma sunuyor.

Elektrikli güç aktarma sistemi tarafından üretilen yüksek tork değeri, her türlü arazi koşulunda üstün dört tekerlekten çekiş kabiliyeti sağlıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 7.1 saniyede tamamlayan Renegade 4xe, hibrit modda 200 km/s'ye; tam elektrikli sürüşte ise 130 km/s’ye varan maksimum hıza ulaşıyor. Söz konusu sistemin 6 ileri otomatik şanzımanla eşlendiğini de belirtelim.

Jeep Renegade 4xe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Kompakt modelde 11,4 kWsa batarya paketi mevcut. Bu batarya, Renegade 4xe'ye 50 kilometreye kadar saf elektrikli sürüş menzili sağlıyor. Ayrıca 2 saatten kısa sürede şarj imkânı sunan easyWallbox ile halka açık ve ev tipi şarj çözümü de Renegade 4xe ile kullanıcılara sunuluyor. Bunun yanı sıra araçta, bataryanın sürüş sırasında sadece içten yanma motor tarafından iletilen tahrik ile şarj edilmesini sağlayan e-save modu ile hareket halindeyken bataryayı şarj etmeye devam eden e-costing fonksiyonu da mevcut.

Konfor, bağlanabilirlik ve güvenlik teknolojileri

Renegade 4xe’de yer alan; şarj, sürüş verimliliği, sürüş geçmişi, planlanmış şarjlar ve daha birçok durumla ilgili tüm bilgileri içeren 8,4 inç UconnectTM Navigasyon sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto ile akıllı telefon entegrasyonuna da izin veriyor. Şarj seviyesi ve menzili (elektrikli ve hibrit modda) gibi batarya bilgilerini aktaran Renegade 4xe’ye özel renkli 7 inç TFT ekran gösterge panelindeki teknolojik işlevler hayatı kolaylaştırıyor.

İç mekânda üst seviyede konfor sunan Renegade 4xe’de otomatik klima ve Çift Bölgeli Otomatik Sunroof, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Önden Çarpma Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme İkaz Sistemi, Yorgunluk Tespit Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Elektronik Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Ön- Arka Park Sensörleri ve Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma gibi donanımlar da standart olarak sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11005 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, jeep ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim