Anlık Bildirim

Huawei P50 Pocket geliyor: Katlanabilir telefonun lansman tarihi açıklandı

Huawei, 23 Aralık tarihinde bir lansman etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Çinli şirket Samsung Galaxy Z Flip 3 ile rekabet edecek Huawei P50 Pocket katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Katlanabilir Huawei P50 Pocket'ın tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Aylardır süren söylentiler ve sızıntıların ardından Huawei, yeni katlanabilir akıllı telefonunun lansman tarihini resmen açıkladı. Şirketin yayınladığı teaser Huawei P50 Pocket olarak adlandırılan modelin 23 Aralık'ta resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Katlanabilir telefonun Huawei Mate V veya Mate Flip adı altında pazara giriş yapacağı söyleniyordu ancak yayınlanan poster bu spekülasyonları çürüttü. Huawei P50 Pocket aynı form faktörüne sahip Samsung Galaxy Z Flip 3 ile rekabet edecek.

Fiyat etiketi de sızdırıldı

Akıllı telefon iki ekranla karşımıza çıkacak. Ana ekran boyutunun 6.7 inç olacağı belirtiliyor. Kapak kısmında ise bildirimler için ek bir yuvarlak ekran yer alacak. Gelen bilgiler Kirin 9000 veya Snapdragon 888 4G yonga setiyle (bölgeye bağlı olarak) güçlendirileceği yönünde.

Katlanabilir Huawei P50 Pocket'ın tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Söylentilere göre Huawei P50 Pocket'ın fiyat etiketi 2.000 doların altında olacak. Çinli markanın 23 Aralık'taki etkinlikte Huawei Watch D akıllı saat, akıllı gözlük ve e-mürekkep ekranlı bir e-kitap okuyucu da tanıtacağı konuşuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim