Anlık Bildirim

Kingston FURY Beast DDR5 etkileyici performans ile geliyor

Kingston FURY Beast DDR5 bellek kitleri 5200MHz tavan hızı ile oyunculara aradığı akıcılığı sağlarken Intel XMP 3.0 gibi yeni teknolojilere de destek sunuyor.   

Kingston FURY Beast DDR5 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Alder Lake tabanlı on ikinci nesil Intel işlemcilerin tanıtılması ile birlikte DDR5 teknolojilerine rağbet de arttı. Stoklar tükenip fiyatlar artmaya devam ederken üreticiler de birbiri ardına iddialı ürünleri piyasaya sürüyor. 

Kingston FURY Beast DDR5 neler sunuyor?

HyperX markasını HP’ye satan Kingston oyuncu varlıklarını FURY markası altında topladı. Yeni DDR5 bellek ürünü de oyunculara yönelik olarak Kingston FURY altında boy gösteriyor. Kingston FURY Beast DDR5 rekor hızlara çıkıyor. 

Kingston FURY Beast DDR5 ürünü 4800MHz ve 5200MHz hızlarında seçeneklere sahip. Tekli veya çiftli setlerde satılacak. Intel Z690 yonga seti ve 12. nesil Intel Core işlemcileri ile uyumlu. 

Hızı, kapasiteyi ve güvenilirliği daha da ileriye taşıyan Kingston FURY Beast DDR5, yüksek hızlarda gelişmiş güvenirlilik sağlayan yerleşik ECC (ODECC), artırılmış verimlilik sunan çift 32 bit alt kanallar ve modül üzerinde güç yönetimi gibi gelişmiş özelliklerden oluşuyor. Buna ek olarak en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda kullanmak için programlanabilir bir entegre devre de (PMIC) ürünün bir başka özelliği.

Kingston FURY Beast DDR5 ayrıca, Intel XMP 3.0 için hazır ve sertifikalı. Kullanıcıları kolay, istikrarlı ve sertifikalı bir hız aşırtma deneyimi bekliyor. Ürün ayrıca; yeni özellikler, hızlar ve zamanlamalar için iki özelleştirilebilir profiliyle oyunculara benzersiz oyun deneyimleri sunuyor.

CL38 ve CL40 gecikmelere sahip olan Kingston FURY Beast DDR5 ürünü tekli olarak 16GB, çiftli olarak 32GB kapasiteye sahip. Intel XMP 3.0 ile de uyumlu olan Kingston FURY Beast DDR5 yakın zamanda piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim