Anlık Bildirim

Kripto para 110 yıllık bir elektrik santralini yıkılmaktan kurtardı

ABD Federal Enerji Düzenleme Komisyonu, Montana'daki 110 yıllık elektrik santralinin madencilik çiftliğine dönüştürülmesine onay verdi. Rainbow adlı tesis yıkılmaktan kripto para sayesinde kurtuldu.

Kripto para 110 yıllık bir elektrik santralini yıkılmaktan kurtardı Tam Boyutta Gör

ABD'nin kuzeybatısı bölgesinde yer alan Montana eyaletindeki son derece eski bir elektrik santrali kripto para üretimi yapacak bir madencilik çiftliğine dönüşüyor. Böylelikle 100 yıldan daha eski ve tarihi değeri olan elektrik santrali kripto para sayesinde yıkılmaktan kurtarılmış olacak.

110 yıllık Rainbow elektrik santral için Federal Enerji Düzenleme Komisyonu'ndan (FERC) gerekli onay alındı. Tesis 365 gün boyunca günde 24 saat çalışacak bir kripto para madenciliği çiftliğine dönüştürülecek. 2013 yılında tamamen hizmet dışı kalan elektrik santralinin nasıl değerlendirileceği tartışma konusu olmuştu.

Kripto para 110 yıllık bir elektrik santralini yıkılmaktan kurtardı Tam Boyutta Gör

Binanın tarihi yapısı bozulmayacak

Şu an için tesiste hangi kripto para birimi için madencilik yapılacağı belli değil ancak Montana sakinlerinin hepsi, binanın tarihi yapısının bozmayacak olmasından son derece memnun. Zira, FERC'e sunulan teklifte "binanın tarihi özelliğinin" korunacağı belirtiliyor. Dolayısı ile elektrik santrali madencilik tesisine dönüştürülürken üzerinde çok az değişiklik yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim