Anlık Bildirim

Kripto para borsasında yeni Tosuncuk olayı mı?

Thodex kripto para borsası bir kaç gündür işlemleri ve çekimleri durdurmuş durumda. Yetkililer borsanın satış sürecinde olduğunu ve tamamlandığında yeniden işleme açılacağını belirtiyor.

Kripto para borsasında yeni Tosuncuk olayı mı? Tam Boyutta Gör

Ülkemizde yıllardır faaliyet gösteren ve ABD’de işletme lisansı alan ilk yerli kripto para borsası olmasıyla övünen Thodex platformunda ilginç olaylar yaşanıyor. Borsa yatırımcıları yönetimin paralarla ortadan kaybolduğunu iddia ediyor.

Thodex’te neler oluyor?

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilere bakılacak olursa pek çok yatırımcının birikimi borsada kalmış durumda ve çekimlere izin verilmiyor. Ayrıca borsada işlemlerin durduğuna veya aksadığına yönelik şikayetler de var. Hatta bazı kullanıcılar borsanın İstanbul’daki ofisine polis nezaretinde gittiklerini ve boş olduğunu gördüklerini ifade ediyor. Yine borsanın sahibinin yurt dışına kaçtığını söyleyenler de mevcut zira Twitter hesabı kapatılmış.

Thodex ise bu iddialara yönelik bir açıklama yayınladı. Borsa yurt dışına önemli bir kaç banka ve fondan oluşan ortaklığa satış sürecinde olduğunu ve bu nedenle 4-5 iş günü sürecek bir bakıma girdiğini belirtiyor.

Normalde bu tarz açıklamaların KAP gibi ortamlara yapılması gerekir ancak Thodex sosyal medyayı seçmiş. Bu da şüpheleri arttırıyor. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan Tosuncuk olayının tekrarlanmamasını diliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19625 kez okundu.
51 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), thodex ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim