Anlık Bildirim

Kripto para piyasası Hint mutantı haberiyle geriledi

Hint varyantının global sağlık riski ilan edilmesi ile birlikte Bitcoin sert düştü. 53500$ sınırına çekilen Bitcoin toparlanmaya çalışıyor ancak dünya ekonomisine paralel sıkıntı devam edebilir.

Kripto para piyasası Hint mutantı haberiyle geriledi Tam Boyutta Gör

Hindistan’ı COVID-19 mücadelesinde çok zor bir duruma getiren yeni virüs varyantı ekonomiyi de vurdu. Dünya Sağlık Örgütü’nün Hint varyantı açıklamalarıyla kripto para piyasası da düşüşten nasibini aldı. 

Bitcoin düşüşte

Hindistan’ı adeta yangın yerine çeviren Hint varyantı için Dünya Sağlık Örgütü gece saatlerinde bir açıklama yaparak global sağlık riski olduğunu duyurdu. Bu açıklamanın ardından dünya borsaları ile kripto para borsalarında da düşüş gözlemlendi. 

Bitcoin fiyatı tam toparlanma aşamasında iken haberle birlikte 53500$ seviyelerine kadar indi. Şu sıralar 55600$ civarında gezinirken düşen kanal oluşumunu kıramaması halinde yine aynı seviyeleri zorlama ihtimali var. 

Bitcoin birlikte haliyle diğer tüm altcoinler de düşmüş durumda. Son bir haftanın kazanımları heba oldu diyebiliriz. Sadece haftanın yıldızı diyebileceğimiz SHIB ve AKITA köpek temalı paralar yüksek hacmin de etkisiyle yükselişini sürdürüyor. Toplam piyasa değeri ise 2.5 trilyon dolar civarında gezinmeye devam ediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13352 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), hint varyantı ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim