Anlık Bildirim

Kripto para dünyasında kadın hesapların yüzde 87’si erkek

Kripto para dünyasında sanki erkek hesap sayısından daha fazlaymış gibi görünen kadın hesap sayısında olay hiç de öyle değil. Aslında gerçek kadın hesap sayısı oldukça az.
Bitcoin
Kripto para dünyası ile bir şekilde haşır neşir olanlar özel mesaj kutusunda pek çok kadın hesaptan gelen teklifler veya proje tanıtımlarıyla karşılaşmışlardır. Peki bunlar gerçekten kadın hesaplar mı? Elbette değil.

Sahte kadın kripto para hesapları

Kadın hesabı açan erkek kullanıcı kavramı aslında uzun yıllardır sosyal medya ve arkadaşlık sitelerinde alışılageldik konulardan. Hatta bunların bazıları suç örgütlerine de ait olabiliyor. Kripto para dünyası ise ayrı bir hikâye.

On binlerce hesap üzerinde yapılan araştırmalara göre kripto para dünyasında kadın hesapların yüzde 87’si erkek. Kadın hesaplar daha çok yeni projelerin tanıtımı, farklı birikim teklifleri, zaman zaman rugpull yemesi muhtemel kripto paralara yatırımcı çekmek gibi amaçlar için kullanılıyor. Erkeklerin zayıf noktası olduğu için haliyle kadın hesaplara ağırlık veriliyor. Araştırmada tüm sahte hesapların silindiği takdirde geriye çok az sayıda gerçek kadın hesap kaldığı da not düşülmüş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim