Anlık Bildirim

Bitcoin tekrar canlanıyor: Kripto piyasası 2 trilyon doları geçti

Çeşitli kısıtlamalardan dolayı düşüşe geçen Bitcoin, son dönemde toparlanarak yükselişine devam ediyor. Son yükselişler ile beraber kripto piyasasının 2 trilyon doları geçtiği açıklandı.

Kripto piyasası 2 trilyon doları geçti Tam Boyutta Gör

Bitcoin piyasası son yaşanılan düşüşten sonra toparlanmaya devam ediyor. Mayıs ayından bu yana en yüksek rakamları gören Bitcoin, Intel’in Coinbase platformunda 763.000 dolarlık hisseye sahip olduğunu açıklaması ile beraber toplam kripto para piyasa değerinin 2 trilyon doların üzerine çıktığı bildirildi.

Nisan ayında Bitcoin, 64.000 dolarlık rekor bir değere ulaşarak piyasanın gelişmesine öncülük ediyordu. Ancak Çin’den gelen kısıtlama haberleri ve Elon Musk’ın etkili olduğu sebepler, BTC’nin Temmuz ortasına kadar yarı yarıya düşmesine sebep oldu.

Bitcoin'in yükselişi devam ediyor

Bitcoin, son birkaç hafta içerisinde ciddi şekilde toparlanarak, 30.000 dolar seviyelerinden 46.000 dolara yükseldi ve piyasa değerini 862 milyar dolara çıkardı. Piyasa değeri olarak ikinci sırada yer alan Ethereum da yükseliş yaşarken, 3.160 dolar seviyesine çıkarak üç ayın en yüksek rakamlarına ulaştı ve toplam piyasa değeri 370 milyar dolar oldu.

Kripto piyasası 2 trilyon doları geçti Tam Boyutta Gör

Kripto borsası Bitfinex’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, Routers’a yaptığı açıklamada ''Momentum ve ilgi Bitcoin ve Ethereum’un ötesine geçmeye başladı ve Endüstri olgunlaşmaya devam ettiği sürece, daha fazla blok zinciri tabanlı uygulamanın tanıtılması ile beraber piyasanın hazır olacağı diğer alternatif varlıklara olan ilginin artmasını beklediklerini'' söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim