Anlık Bildirim

Lexar premium DDR5 belleğini duyurdu

Lexar ARES DDR5 bellek modülleri premium tasarım arayan profesyonelleri hedefliyor. Dahili hata düzeltme ve güç yönetimi devresi sayesinde güvenilirliği de en üst seviyeye çıkarıyor. 

Lexar ARES DDR5 Tam Boyutta Gör

Üst sınıf bellek ürünleri ile tanıdığımız Lexar markası DDR5 standardını da göz ardı etmiyor. Henüz DDR5 bellekler ile uyumlu işlemciler yaygın değil ancak Lexar tam zamanında en iyisine sahip olmanızı istiyor. Lexar ARES DDR5 bunun için hazırlandı. 

Lexar ARES DDR5 neler sunuyor?

Agresif bir tasarıma sahip olan ARES DDR5 bellek modülü 4800MHz hızında çalışıyor. Böylece DDR4-3200 modellerinden 1.5 kat daha iyi bir bant genişliği sunuyor. Intel Alder Lake masa üstü işlemcilerle iyi bir ikili olmak için tasarlandı. 

İnce bir alüminyum ısı dağıtıcıya sahip olan bellek böylece verimliliğe de katkı sağlıyor. Enerji tüketimi bu sayede 1.1 V gibi düşük seviyelerde seyrediyor. Entegre ECC hata düzeltme özelliği sayesinde veri güvenilirliğini ve sürdürülebilirliğini en iyi düzeyde tutuyor. 

Dahili bir güç yönetim devresi de bulunan Lexar ARES DDR5 hem profesyoneller hem de oyuncular için en iyi alternatiflerden birisi olma amacında. Lexar ARES DDR5 bellek önümüzdeki haftalardan itibaren ABD ve Avrupa pazarında yaygın olarak satışa sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim