Mobil cihaz pazarından elini ayağını çeken Güney Koreli LG blok zinciri teknolojilerine giderek daha fazla yatırım yapmaya başladı. 2020 yılında Hedera Hashgraph (HBAR) yönetimine katılan LG şimdi bir kripto para cüzdanı çıkarıyor.
LG’den kripto para cüzdanı
Düşüşte olmasına rağmen Dünya üzernde 1 milyardan fazla kripto para kullanıcısı yer alıyor. Haliyle kripto para cüzdanlarında da büyük bir rekabet var. Pek çok cüzdan kendi kripto parası ile piyasaya çıkmış ve ilgi görmüştü.
LG de Hedera tabanlı bir kripto para cüzdanı üzerinde çalışıyor. LG Wallypto adı verilen kripto para cüzdanı kapalı testlerine devam ediyor. Hali hazırda HBAR ve Hedera’nın diğer kripto paralarına destek veriyor ancak zamanla diğer ağlara da destek verecek.
Henüz LG Wallypto firma bünyesinde nasıl kullanılacak bilinmiyor. Bazı kaynaklar LG ThinQ gibi firmanın Nesnelerin İnterneti temelli cihazları ile ilişkilendirilebileceğini tahmin ediyor. LG ayrıca akıllı televizyonlarında NFT hizmeti için de çalışmalar yapıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.