Anlık Bildirim

Logitech G katlanabilir yarış kokpitini duyurdu

Logitech G Playseat Challenge X sandalye pek çok yarış simülasyon seti ile uyumlu. Ayrıca katlanabilir yapısı sayesinde taşıma kılıfına koyarak beraberinizde götürebiliyorsunuz. 
Logitech G Playseat Challenge X özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Farklı oyunlarda kullanılan pedal, direksiyon ve uçuş simülasyonları özellikle yayıncılığın gelişmesi ile birlikte yükselişe geçti. Artık simülasyon setlerini masaya kurmak oyuncular için çok da rahat olmuyor. Bunun için özel kokpitler ve koltuklar geliştiriliyor.

Logitech G Playseat Challenge X özellikleri ve fiyatı

Logitech G Playseat Challenge X katlanabilir tarzda hazırlanmış bir simülasyon sandalyesi ve kokpit. Hem başlangıç hem de profesyonel seviyede kullanılabilen sandalye kenar taraflardaki iki pimi açtığınızda tamamen kapanarak taşınır hale geliyor.

Bu pimler ile sandalyenin eğimini ve yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Direksiyon iskeleti yukarı doğru açılabiliyor. Pedal uzantısı da ileri ve geri hareket edebiliyor. Sandalye bir taşıma kılıfı ile birlikte satılacak.

Logitech G Playseat Challenge X sandalye Logitech G29, Logitech G923, Logitech G Pro Racing Wheel, Logitech G Driving Force Shifter, Logitech G Pro Racing Shifter gibi simülasyon setleri ile uyumlu. Fiyatı ise 299$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim