Anlık Bildirim

Logitech kurumsal kablosuz kulaklığını duyurdu

Logitech Zone kulaklık serisi aktif gürültü engelleme ve 3 büyük görüntülü görüşme platformundan sertifika almış olması ile kurumsal kullanıma hitap ediyor.

Logitech Zone Wired Earbuds tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Tam kablosuz kulaklık segmenti bugün tüm gücüyle son kullanıcı tarafına çalışıyor ancak zaman zaman işletmelere yönelik olarak da tam kablosuz kulaklık ürünleri görmekteyiz. Logitech bunlardan birisi. 

Logitech Zone özellikleri ve fiyatı

Logitech Zone adıyla duyurulan kulaklık serisi biraz daha işletmeleri ve kurumları hedefliyor zira Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom tarafından sertifikalandırılmış ilk ürün olma özelliğine sahip. 

Seride Zone Wired Earbuds modeli USB ve 3.5mm kablo ile kullanılabiliyor. Aktif gürültü engelleme yapabilen kulaklığın kontrol modülü de mevcut. Maliyetini düşünen işletmeler için geliştirilmiş kulaklık modeli 99$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

Zone True Wireless ise tam kablosuz kulaklık formunda ve akıcı video görüşmelerini hedefliyor. Bluetooth yanında USB adaptörü ile aynı anda iki farklı cihazda kullanabiliyorsunuz. Aktif gürültü engelleme ile dikkat çeken kulaklık modeli 299$ fiyat etiketine sahip. Seri sonbahar döneminde satışa çıkacak.

Logitech Zone True Wireless tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim