Anlık Bildirim

Macera oyunu Pigeon: A Love Story, mobil cihazlar için yayınlandı

Londra'nın birebir haritasının bulunduğu macera oyunu Pigeon: A Love Story,iOS ve Android cihazlar için yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Macera oyunu Pigeon: A Love Story, mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini bağımsız geliştirici Wristwork'ün yaptığı macera oyunu Pigeon: A Love Story, iOS ve Android cihazlar için yayınlandı.

Pigeon: A Love Story'de bir güvercini canlandırıyorsunuz ve ruh eşinizi şehirde arıyorsunuz. Google Maps Unity SDK sayesinde oyunda Londra'nın birebir olarak aynısı ve gerçek boyutlu haritası bulunuyor. Oyunda eşinizi ararken 1 milyondan fazla güvercinle etkileşime geçebilirsiniz. Her biri de farklı kişiliklere sahip. Bu yüzden oyunun uzun bir oynanış süresine sahip olduğunu belirtmek gerek. 

Geliştiricisi Alexander Taylor'ın belirttiğine göre oyun macera oyunu ile meditasyon arasında bir yerde. Ayrıca oyun, özel olarak hazırlanmış müziklere de sahiplik ediyor.

Pigeon: A Love Story'i şu anda iOS ve Android için erişime açılmış durumda. iOS'ta 8,99 TL, Google Play'de ise 9,69 TL. Oyunun mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz. 

https://apps.apple.com/tr/app/pigeon-a-love-story/id1548536801

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Wristwork.PigeonALoveStory

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim