Anlık Bildirim

Makyajlı Jaguar F-Type Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Geçtiğimiz yıl makyajlanan Jaguar F-Type Türkiye yollarına çıkmaya hazır. Jaguar'ın yeni sporcusu, 2.0 litrelik motor seçeneği ve teknolojik iç detaylarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Makyajlı Jaguar F-Type Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın sonunda makyajlanan Jaguar F-Type, 2.0 litrelik motoru, teknolojik iç detayları ve daha keskin hatlara sahip dış tasarımıyla Türkiye yollarına çıkıyor. Yeni Jaguar F-Type fiyatı 1.448.313 TL'den başlıyor.

Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları ve Jaguar Online Rezervasyon Platformu üzerinden otomobil tutkunlarının beğenisine sunulan Jaguar F-Type, ilk olarak Coupe tasarımla satışa sunulacak. F-Type'ın Convertible seçeneği de önümüzdeki aylarda sınırlı sayıda showroom'da yerini alacak.

Jaguar F-Type’ın 2013 yılında ‘’World Car Design of the Year’’ ödülüne layık görülen formundan geliştirilen Yeni F-Type, güvenli duruşunu artık yatay olarak yerleştirilen premium LED farlarla pekiştiriyor. İç tasarımda ise sürücü odakta kalmaya devam eden F-Type'taki her öğe, sadeliği artırmak için yeniden değerlendirilmiş.

Makyajlı Jaguar F-Type Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Yeni Jaguar F-Type’ın Sport ve Performans koltukları, spor otomobiller düşünülerek tasarlanmış. Koltukların daha hafif magnezyum yapısı, selefine göre 8 kg'nin üzerinde ağırlık tasarrufu sağlıyor. Koltukların ince formu daha az yer kaplarken, yolcuya daha fazla alan yaratıyor. Performans koltuklar ise dinamik sürüş sırasında daha yüksek yan destek sağlarken, daha fazla konfor için soğutma seçeneği de sunuyor.

Direksiyonun 3 kollu tasarımı tüm temel fonksiyonları rahatça yerine getirirken, elleri direksiyondan ayırmadan vites değiştirmeyi sağlayan kanatçıklar ile sürücülere kullanım kolaylığı sağlanıyor. Daha fazla sürücü odaklı teknolojiler sunan Yeni Jaguar F-Type’da, özelleştirilebilen yüksek çözünürlüklü 12,3 inç TFT gösterge paneli yer alıyor. Ayrıca, Apple CarPlay bağlantı imkanı sunan multimedya sistemi, üstün Meridian ses sistemi ile birleşiyor.

Yeni Jaguar F-Type’ın 300 beygir güç ve 400 Nm tork üreten turboşarjlı dört silindirli motoruna, direksiyona monte edilmiş vites kanatçıkları ile de yönetilen 8 ileri Quickshift şanzıman eşlik ediyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 5.7 saniyede ulaşabilen F-Type’ın egzoz sesi, yüksekliği ve tonu standart olarak sunulan Değiştirilebilir Aktif Egzoz sistemiyle kontrol edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8462 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, jaguar f-type fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim