Anlık Bildirim

Marvel filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten karakterlerin tanıtıldığı görseller paylaşıldı

Marvel'ın yeni fazındaki ilk filmlerden biri olacak olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten karakterleri tanıtan poster paylaşıldı.

Marvel filmi Shang-Chi'ten karakterlerin tanıtıldığı görseller Tam Boyutta Gör

Avengers Endgame ile Marvel Sinematik Evreni'nin bir dönemini sonlandıran Disney, bu yeni dönemdeki ilk filmlerinden biri olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten yeni görseller paylaştı.

Paylaşılan görseller daha çok karakterlerin tanıtımı için hazırlanmış. Her karakter için ayrı ayrı posterler paylaşıldı kısaca. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in Yayın Tarihi Yaklaşıyor

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ismi ile vizyona girecek olan filmin vizyon tarihi 3 Eylül 2021. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Destin Daniel Cretton üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen bulunuyor. 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi Avengers Endgame'in ardından yeni bir karakter özelinde çekilen ilk film olacak. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten sonraki Marvel filmi ise yine yeni karakterlerle tanışacağımız Eternals olacak. O da 5 Kasım 2021'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim