Anlık Bildirim

İki önemli PlayStation oyunu daha PC'ye geliyor: Marvel's Spider-Man ve Miles Morales

PlayStation'ın State of Play sunumunda en çok dikkat çeken duyuru Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man Miles Morales'in PC için duyurulması oldu. İşte detaylar:

Marvel's Spider-Man ve Miles Morales PC'ye geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games ve Nixxes Software'in yaptığı Marvel's Spider-Man Remastered ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales, PC için duyuruldu.

Marvel's Spider-Man

Marvel's Spider-Man Remastered, geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre 12 Ağustos'ta PC için çıkış yapacak. Marvel's Spider-Man Remastered; mouse-klavye desteği (e mecbur tabii), ışın izleme ve PC'ye özel birkaç yenilik ile birlikte gelecek. Ayrıca oyunun 3 farklı hikaye DLC'si de oyuna dahil olacak. Marvel's Spider-Man Remastered şu anda PS5 için erişilebilir durumda, Marvel's Spider-Man ise PS4 için erişilebilir durumda.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

PC sahipleri için tek güzel haber Marvel's Spider-Man değil, Marvel's Spider-Man Miles Morales de PC için duyuruldu. Ancak şu an için net bir çıkış tarihi yok. Yalnızca 2022'nin sonbahar aylarında çıkış yapacağı söylendi. Her iki oyunun PC detayları da daha sonrasında paylaşılacak. Ayrıca serinin toplamda 33 milyondan fazla sattığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20946 kez okundu.
29 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spider-man, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim