Anlık Bildirim

Netflix'in He-Man animasyon dizisi Masters of The Universe sonunda yayınlandı

Kevin Smith'in yazıp yönettiği Netflix'in He-Man animasyon dizisi Masters of the Universe, sonunda Netflix'te yayına girdi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Masters of the Universe: Revelation dizisi yayınlandı Tam Boyutta Gör

1983 ila 1985 yılları arasında Masters of The Universe ya da Türkçesi ile Kainatın Hakimleri çizgi filminin Netflix adaptasyonu bir süredir yapım aşamasındaydı ve sonunda yayına girdi.

Ülkemizde Kainatın Hakimleri ismi ile yayınlanan Masters of The Universe'ün Netflix adaptasyonu Masters of The Universe: Revelation'ı şu anda Netflix üzeridnen izleyebilirsiniz. Dizinin ilk sezonu 7 bölümnden oluşacak. 

Dizinin seslendirme kadrosunda Mark Hamil, Chris Wood ve Kevin Conroy gibi isimler bulunuyor. Kevin Smith'in yazıp yönettiği Masters of The Universe animasyon dizisinin, paylaşılan fragmanlarına bakarak 1980'lerin havasını taşıdığını ancak biraz daha geliştirilmiş animasyonlara sahiplik ettiğini söyleyebiliriz. 

Masters of the Universe: Revelation Konusu

Dizinin konusu ise şöyle: Efsanevi karakterlerin yıllar önce kaldığı yerden devam eden yenilikçi ve aksiyon dolu animasyon dizisi "Kâinatın Hâkimleri: Keşif"te Eternia için verilen savaş doruk noktasına ulaşıyor. He-Man ve İskeletor arasındaki şiddetli savaşın ardından Eternia bölünmüş ve Gri Kafatası Muhafızları dağılmıştır. Teela, sırlar yüzünden yıllarca ayrı düşmüş kahramanları tekrar bir araya getirmek ve kayıp Güç Kılıcı'nın gizemini çözmek için kolları sıvar, fakat Eternia'yı yeniden kurmak ve evrenin sonunun gelmesini engellemek için fazla zamanı yoktur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7468 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
masters of the universe, netflix ve
2 etiket daha he-man Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim