Anlık Bildirim

Max Payne'in gerçek yüzü ve sesi, 20 yıl sonra bir araya geldi

Remedy yaratıcı yönetmeni Sam Lake ve Max Payne'i canlandıran James McCaffrey,2000'li yıllara damga vuran kır saçlı dedektifin doğum gününü kutlamak için özel bir video hazırladı.

İnanması zor ama bize bullet time denilen ağır çekimde hareket eden kurşunları gösteren, çılgınca abartılı diyalogları ve tüm video oyunlarındaki en kalıcı ünlü kaş çatmalarından birine sahip olan Max Payne, bugün 20 yaşında. Büyük doğum gününü kutlamak için, Remedy yaratıcı yönetmeni Sam Lake ve Max Payne'nin seslendirme sanatçısı James McCaffrey, trajik, kır saçlı dedektifin hala hala hayatta olduğunu göstermek için bir araya geldi.

Lake, Max Payne'in yazarıydı, aynı zamanda karakterin üzerine yapıştırılmış yüzünü buruşturmasıyla da ünlüydü. Muhtemelen öfkeyi göstermeye çalışan lakin sanki ayak serçe parmağını koltuğa çarpmış ifadeye daha yakın bir yüz ifadesine sahipti. Max'in yüz ifadesi daha büyük bütçeli Max Payne 2: The Fall of Max Payne için değiştirildi fakat oyunun yazarı Lake'in kahve kupasında klasik Max'in yüz ifadesi bulunuyor. McCaffrey'in sesi ve karakterin yüz ifadesi oyuncuların hafızalarına kazınmıştı fakat Rockstar Games, Max Payne 3 için daha yaşlı ve yorgun bir ses aramaya karar vermişti. Neyse ki Rockstar çok geç olmadan bu kararından vazgeçti.

Zamana karşı gelen oyun

Max Payne'in gerçek yüzü ve sesi, 20 yıl sonra bir araya geldi Tam Boyutta Gör

Andy Kelly'nin 20 yıllık retrospektifinde belirttiği gibi, orijinal bir aksiyon başyapıtı olan Max Payne efsane olmaya devam ediyor: "Zaman, oyunun mizah anlayışını, ayrıntılara gösterilen özeni ve muhteşem sinematik aksiyonu hiç köreltmedi." Doğum günün kutlu olsun, Max!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16413 kez okundu.
66 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar games, remedy entertainment ve
2 etiket daha max payne Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim