Anlık Bildirim

Mcdodo mobil aksesuar markası Türkiye’de ürün gamını genişletiyor

LED ışıklı şarj kablosu, otomatik enerji kesen şarj kablosu gibi yenilikçi ürünlerin sahibi Mcdodo mobil aksesuar markası ülkemizde 250 aksesuar çeşidi ile büyümeye devam ediyor.

Mcdodo mobil aksesuar markası Türkiye’de ürün gamını genişletiyor Tam Boyutta Gör

Son yılların yükselen global mobil aksesuar markası Mcdodo ülkemizde de büyümeye devam ediyor. Yenilikçi aksesuarları ile ilgi gören Mcdodo yaklaşık 250 aksesuar ürünüyle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Mcdodo nedir?

2013 yılında kurulan Mcdodo mobil aksesuar markası sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirme stratejisini uyguluyor. Geleneksel ürün tasarımına yenilikçi dokunuşlar ekleyen Mcdodo bu sayede hitap alanını da genişletiyor.

Türkiye’de Metro İletişim Aksesuarları güvencesiyle sunulan Mcdodo markasının LED ışıklı şarj kablosu, kablosuz şarjlı araç tutacağı, otomatik enerji kesen şarj kablosu, dayanıklı örgü kablo tasarımı gibi farklı yenilikleri yer alıyor.

Türk tüketicilere sunduğu ürün gamı 250 aksesuara ulaşan Mcdodo; çok fonksiyonlu genişleme adaptörü, üçlü şarj kablosuz gibi geleneksel tasarımda da pek çok ürüne sahip. Mcdodo ürünleri Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Gittigidiyor üzerinden tüketicilerle buluşuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim