Anlık Bildirim

Meizu, yeni el konsolu PANDAER'i duyurdu: 9 Haziran'da geliyor

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden Meizu, AYANEO ortaklığı ile geliştirilen yeni el konsolu PANDAER'i duyurdu. Yeni cihazın 9 Haziran'da tanıtılması bekleniyor.

Meizu yeni el konsolu PANDAER'i duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Steam Deck ile popülerlik kazanan el konsolu pazarına Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu da katılacak gibi gözüküyor. 9 Haziran’da düzenlenecek 'Meizu New Summer Adventure' etkinliği hakkında yeni bir tanıtım görseli paylaşan şirket, PANDAER markası adı altında yeni bir oyun konsolu piyasaya süreceğini duyurdu.

Meizu yeni el konsolu PANDAER'i duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Paylaşılan görselde popüler el konsolu üreticisi AYANEO ile bir iş birliğine imza atıldığını belirten Meizu, PANDAER’in ''Windows işletim sistemini çalıştıran dünyanın ilk ultra ince OLED el bilgisayarı'' olacağını iddia ediyor. Bununla birlikte 7 inç boyutlarında bir OLED ekran ile geleceği düşünülen yeni el konsolunun, tasarımsal olarak Nintendo Switch ile benzerlikler taşıdığını söyleyebiliriz.

Bildirilenlere göre PANDAER el konsolu AYANEO Next serisinin yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir. Henüz teknik özellikleri açıklanmayan cihazın Ryzen 7 5825U işlemci, 16GB-32GB LPDDR4x RAM ve 1TB-2TB NVMe SSD seçenekleri ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim