Anlık Bildirim

Mercedes otomobiller tekerlekli ofislere dönüşüyor

Mercedes-Benz, otomobillerini sadece bir ulaşım aracı olarak görmüyor. Bir süre önce Mercedes-Benz E-Serisi sedanlar için tanıtılan dev ekranlar artık iş toplantılarının merkezi haline gelecek.
Mercedes-Benz E-Serisi tekerlekli ofislere dönüşüyor Tam Boyutta Gör
Mercedes-Benz birkaç gün önce E-Serisi sedanlar için yeni bilgi-eğlence sistemini üç bölmeli dev ekran panellerle birlikte güncellemişti. Mercedes şimdi ise Cisco ile ortaklığa gideren WebEx toplantılarını otomobillerine getiriyor.

Mercedes-Benz E-Serisi ile toplantılara katılabilirsiniz

2024 Mercedes-Benz E-Serisi, Wi-Fi ve hücresel veri bağlantısı ile donatılacak, yani sürücüler Webex uygulamasını cep telefonuna ihtiyaç duymadan doğrudan aracın bilgi-eğlence sisteminin dokunmatik ekranında görünecek şekilde indirebilecek. Güvenlik açısından araç hareket halindeyken sadece sesli bağlantıya izin verilecek ancak park haline geçildiğinde görüntülü toplantılar, içerik paylaşımı gibi özellikler de kullanılabilir olacak.

Mercedes-Benz E-Serisi tekerlekli ofislere dönüşüyor Tam Boyutta Gör
Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında duyurulan bu ortaklık sayesinde yeni E-Serisi otomobiller mobil ofis alanlarına dönüşecek gibi görünüyor. Mercedes araçlarda üstün bir gürültü engelleme özelliğinin de olacağını söylerken bazı kullanım senaryoları da paylaştı. Mercedes’e göre özellikle mimarlar çalışma sahasından ayrıldıktan sonra meslektaşları ile bu sayede anlık görüşmeler yapabilir.

Öte yandan bu, bir toplantı uygulamasının otomobillere ilk gelişi değil. WebEx halihazırda zaten bazı Ford modellerde mevcut durumda. Ek olarak Zoom, araçlarından toplantılara katılmak isteyenler için Tesla ile de anlaşmıştı. Cisco ise bu hafta düzenlenen MWC kapsamında başka ortaklıklar da duyurmayı planlıyor. Bu ortaklıklar arasında Samsung’un amiral gemisi telefonlarında WebEx entegrasyonu ve Intel ile 5G özelinde ortaklık planları bulunuyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/mercedes-benz-is-bringing-webex-meetings-to-the-new-e-class-sedans-050009834.html https://www.reuters.com/technology/cisco-works-with-mercedes-benz-create-mobile-office-2023-02-27/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim