Anlık Bildirim

Mercedes-Benz V-Serisi, dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de

Mercedes-Benz V-Serisi'nin Türkiye tanıtımı bugün yapıldı. Sahip olduğu özelliklerle lüks, konfor ve performans vadeden V-Serisi'nin özellikleri ve fiyatı haberimizde:

Mercedes-Benz V-Serisi, dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de Tam Boyutta Gör

Mercedes-Benz'in bu yıl ülkemize getireceği yeni modellerden biri olan Mercedes-Benz V-Serisi'nin lansmanı bugün gerçekleştirildi. Yeni V-Serisi'nin Türkiye fiyatı 1.726.870 TL seviyesinden başlıyor.

Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye'de yalnızca V 300 d Avantgarde Edition 4MATIC versiyonu ve uzun gövdeyle tercih edilebilecek. Söz konusu versiyonda 237 beygir güç ve 500 Nm tork üretebilen 2.0 litre çift turbo dizel motor bulunuyor. 9 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle kombine edilen motor V-Serisi'nin 0-100 km/s hızlanmasını 9.3 saniyede tamamlamasını maksimum 215 km/s hıza ulaşabilmesini sağlıyor.

Yeni nesil motor, daha çevreci olurken aynı zamanda çok daha düşük ses ve titreşim seviyesiyle sürüşe katkı sağlıyor. Alüminyum gövde ve çelik pistonlu kombinasyon, kademeli yanma işlemi ve sürtünmeyi azaltmaya yönelik silindir yatağı kaplaması Nanoslide, motora yakın egzoz gazı arındırma sistemi gibi gelişmiş teknolojiler, bir yandan yakıt tüketimini düşürürken diğer yandan ise emisyonları düşürmeye yardımcı oluyor.

Mercedes-Benz V-Serisi, dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de Tam Boyutta Gör

Vito temelleri üzerine inşa edilen ve gövde tasarımıyla kardeşine oldukça benzeyen Mercedes-Benz V-Serisi'nde sertliği ayarlanabilir AIRMATIC körüklü süspansiyon sistemi gibi konfor odaklı özellikler bulunuyor. V-Serisi, dış tarafta LED farları, krom ön ızgarası, 19 inç hafif alaşım jantları, panoramik cam tavanı, ısıtmalı yan aynaları, sıkışmayı engelleyen elektrikli sürgülü kapı, yolcu bölümünde elektrikli açılabilir camları, tavan rayları ve portbagaj taşıyıcı gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz V-Serisi'nin iç mekanı da otomobil konforunu aratmıyor. Bu alanda elektrikli ön cam ısıtıcısı, THERMOTRONIC otomatik ön ve arka klima, ısıtmalı sürücü ve ön yolcu koltuğu, katlanabilir, sökülebilir ve yüz yüze bakabilir lüks arka yolcu koltukları, 5 inç gösterge paneli, yağmur sensörü, aktif park asistanı, dinamik geri görüş kamerası, 10.25 inç ekrana sahip MBUX multimedya sistemi ve katlanabilir masa gibi donanım ve özellikler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24762 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, mercedes-benz v-serisi türkiye fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim