Anlık Bildirim

Metroidvania oyunu Micetopia mobil cihazlar için duyuruldu

Geçtiğimiz yıl Nintendo Switch için yayınlanan metroidvania türündeki oyun Micetopia, iOS ve Android cihazlar için duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Metroidvania oyunu Micetopia mobil cihazlar için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ratalaika Games'in yaptığı, geliştiricliğini ise Ninja Rabbit Studio'nun yaptığı metroidvania türündeki oyun Micetopia, geçtiğimiz yıl Kasım ayında yayınlanmıştı. Şimdi de mobil cihazlar için duyuruldu. Mobil tarafındaki yayıncılığı ise Crescent Moon Games üstleniyor.

İsminden de anlaşılabileceği gibi oyunda bir fareyi kontrol edeceksiniz ve bazı kötü güçler tarafından ele geçirilen fare halkını kurtarmaya çalışacaksınız. Maceranızda ilerledikçe bazı yeni yeteneklerin kilidini açacaksınız. Genel olarak klasik bir metroidvania türünde olacak oyun. 

Oyunun şu anda mobil mağaza sayfaları ne yazık ki açımış değil. Bu yüzden hiçbir ayrıntı bilinmiyor. Çıkış tarihi de aynı şekilde bilinmiyor ancak iOS ve Android cihazlar için yayınlanacağını belirtelim. Nintendo Switch sahipleri ise şu anda 4,99 dolara isterlerse oyunu satın alıp oynayabilirler. Oyun için Twitter'dan yapılan paylaşımları aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim