Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator'ın yeni güncellemesi oyunun boyutunu yarıya düşürdü

Microsoft'un sevilen simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator'ın yeni güncellemesi oyunun 170 GB'lık boyutunu 83GB'a düşürüyor.

Microsoft Flight Simulator'ın yeni güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Asobo Studio'nun yaptığı Microsoft Flight Simulator'ın yeni güncellemesi yayınlandı. Yeni güncelleme birçok düzeltmenin yanı sıra oyunun boyutunu da düşürüyor. 

Microsoft Flight Simulator'ın Boyutu Küçüldü

Microsoft Flight Simulator'ın 1.16.2.0 güncellemesi geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Bu güncelleme oyunla ilgili birçok düzeltme içeriyor. Ancak güncellemenin asıl can alıcı noktası düzeltmeleri değil. Son güncelleme ile birlikte oyunun 170 GB'lık boyutu 83 GB'a düşüyor. Yani yaklaşık olarak oyunun boyutu yarıya düşüyor diyebiliriz. 

Oyunun daha az yer kaplaması için son dönemde birçok geliştirici adım atmaya başladı. Daha öncesinde de Fortnite ve Call of Duty: Warzone gibi popüler oyunların da boyutları güncellemeler ile küçültülmüştü. Özellikle saklama alanında sıkıntı çeken yeni nesil konsollar için güzel bir gelişme diyebiliriz.

Microsoft Flight Simulator, 2020 yılında çıkış yapan ve özellikle grafikleri ile oyunculardan büyük övgüler alan bir yapımdı. Şu anda PC üzerinde erişilebilir durumda. Ayrıca oyun Xbox Game Pass'te de bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10491 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft flight simulator, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim