Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Asobo Studio'nun yaptığı Microsoft Flight Simulator, Xbox Series için duyuruldu.
Xbox + Bethesda sunumunda Xbox'ın dikkat çeken bir diğer duyurusu ise 2020 yılında PC için çıkış yapan ve grafikleri ile büyük övgüley toplayan Microsoft Flight Simulator hakkında. Yapılan duyuruya göre oyun 27 Temmuz'da Xbox Series için çıkış yapacak.
Oyun diğer tüm Bethesda ve Xbox oyunlarında olduğu gibi ilk günden Xbox Game Pass üzerinden erişilebilir olacak. Ayrıca Paramount Pictures ile Top Gun: Maverick filmi için özel bir partnerlik yaptığı açıklandı. Top Gun: Maverick filmi de 19 Kasım'da vizyona girecek. Duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
Microsoft Flight Simulator Xbox Series Duyuru Videosu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.